VITA-X REVITALIZING CAPSULES

"VITA-X REVITALIZING CAPSULES" (εταιρεία: Langlay Healthmetic Inc)
Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από την αρμόδια Αρχή του Καναδά, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος "VITA-X REVITALIZING CAPSULES". Βάσει της επισήμανσής του, τo συγκεκριμένο προϊόν προωθείται για τη "μακράς διάρκειας ενίσχυση της ζωτικής ενέργειας των ανδρών" και δεν αποκλείεται να έχει διατεθεί και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.
Όπως διαπιστώθηκε, κατά τον εργαστηριακό έλεγχο του προϊόντος από την Αρμόδια Αρχή του Καναδά, το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη, χωρίς αυτή να δηλώνεται στην επισήμανση. Η σιλδεναφίλη συνδέεται με ανεπιθύμητες ενέργειες ιδιαίτερα στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Συνεπώς, κατά τη χρήση του εν λόγω μη εγκεκριμένου προϊόντος, ενέχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.
Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Relevant News

I Agree